Lakókocsik leírása, felszereltsége


A lakókocsik klímásak és felszereltségük teljesen megegyezik. 

Berendezésüket, a faragott fa bútorok teszik igazán otthonossá. Szabályozható klíma teremti meg bérlőink számára a megfelelő komfortot. 

A nagyméretú elősátrakat dobogóval és burkolattal láttuk el a könnyebb tisztántarthatóság érdekében. Itt rendeztük be a főzésre alkalmas, komplett felszereltségű konyhát! Hűtőszekrénnyel, külön mélyhűtővel, mikrohullámú sütővel,kenyérpirítóval,vízforralóval és egyéb konyhai eszközökkel szereltük fel minden lakókocsinkat!(rozsdamentes edények, tányérok, poharak, evőeszközök, reszelő, dugóhúzó,vágódeszka, stb.) Az alapanyagokon kívül semmit nem kell magukkal vinni! 

 A felszereltséghez tartozik néhány kerékpár, televízió és dvd lejátszó és grill sütő. Takarók és párnák 5 fő részére vannak, de huzatot valamint lepedőt mindenkinek vinni kell. A lakókocsik előtt felállított sörsátor alatt kerti bútor garnitúra és napozóágy szolgálja vendégeink kényelmét a hangulatos nyári estéken. A vörösbort mellyel a kezében, a naplementét szeretné nézni a tengerparton, sajnos Mindenkinek önmagának kell beszerezni! :-) 
Fendt Diamant lakókocsi

5-6 személy számára nyújt kényelmes elhelyezést!  

A 200x200cm-es és a 200x140 cm-es es fekvőhelyek kényelmes alvást biztosítanak az egész család számára! 


 

                                             


Wilk de luxe lakókocsi

4-5 fős család számára nyújt kényelmes elhelyezést!  A fekvőhelyek mérete 200x160 cm és 200x140 cm! 


   

                             

             

           Alapítva 2002      Honlapunk kizárólag saját készítésü fotókat tartalmaz