Rovinj Polari kemping

Rovinjt méltán nevezik az Isztria gyöngyszemének. 

Az óváros szépsége, a szűk, sikátorszerû, macskaköves utcácskák, a színes házak, a régi épületek, a gyönyörű tengerpart és a kikötő különleges hangulata egyből elvarázsolja az odalátogatót. Lakókocsijainkat ezért telepítettük a Rovinj szélén található, talán az Istria legnépszerűbb luxuskempingjébe, a Polari kempingbe. 

De nemcsak a hely szépsége, varázsa, vagy a kiemelkedő luxuskemping miatt esett Rovinjra választásunk, hanem a közelben található városok látványosságai, nevezetességei miatt is, (Pula , Porec, Vrsar, Limski Fjord stb.) melyek vonzó turisztikai célpontok.

A Polari kemping gyönyörűen parkosított területe, igazán természet közeli élményt nyújt vendégeink számára. A kemping teljes körű felszereltségével, szolgáltatásaival magas színvonalon szolgálja ki vendégeinek minden igényét. Hogy ne szakadjunk el teljesen a mai digitális világtól, ingyen wi-fi szolgáltatást biztosítanak a vendégek számára! A leanderekkel övezett kerékpár utak, gyermek és felnőtt medencék, valamint különféle sportpályák lehetőséget biztosítanak az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Az édes vizű medencékben pezsgőfürdő és vízsugár masszázs is működik, hogy a valódi wellness élmény is meglegyen! A vizesblokkok néhány éve  épültek, állandó melegvízzel,kultúrált szinvonalával minden higiéniai igényt kielégítenek.

Az alapvető élelmiszerek megvásárlása is lehetséges a kempingen belüli élelmiszerüzletekben, mely fokozza vendégeink kényelmét, csakúgy, mint a kávézók és éttermek. A kemping bejáratához vezető úton éttermek, grill teraszok, pizzériák garmada sorakozik, valamint házi készítésű bort és pálinkát (grappa) lehet vásárolni, igaz nemcsak a vendéglátóhelyeken, hanem magántanyákon is.

A sziklás tengerpart előtt szépen rendben tartott gyepszőnyegre heveredhetnek a strandolók. A gyermekek a parton több helyen modern – biztonságos – fa játszótérre bukkanhatnak, mely napközbeni szórakozásukat segíti elő a lubickolások között, előtt és után. A sziklás tengerpartról igen megkapó kilátás tárul elénk, hiszen szemben egy kicsiny szigetecske látható. Kitartó és jól edzett vendégeink számára ajánljuk a szigetre történõ átúszást. Kényelmi és praktikussági szempontokat figyelembe véve klímás lakókocsijainkat a tengerparttól kb. 80 m-re helyeztük el, közel a vizesblokkhoz és a medencékhez. A parcelláink a kemping parkosított részén találhatók díszbokrok ,tuják és fák környezetében. 


                                          


    Alapítva 2002      Honlapunk kizárólag saját készítésü fotókat tartalmaz